Veelbelovende Benefietavond van ‘Stand up for Palestine’ voor Palestina

Door | Binnenland

Wat een maand geleden nog begon als een lokaal initiatief van vrijwilligers, om geld op te halen voor de vele onschuldige slachtoffers in Palestina, liep op zeer korte termijn uit op een groot succes. De oproep om een statement te maken en aandacht te vragen voor Palestina door middel van een ‘Stand up for Palestine’ t-shirt bleef niet alleen beperkt tot Nederland, maar zelfs over de grenzen gaf men gehoor aan deze oproep. Nu inmiddels een maand en heel wat verkochte t-shirts verder, is besloten om de campagne op een gepaste wijze af te ronden middels een benefietavond. Zodat er met het opgehaalde geld, nu er een staakt het vuren is, kan bijgedragen worden aan de  wederopbouw van Gaza.

‘Ook jij kunt door deel te nemen aan de benefietavond een actieve en grote bijdrage leveren aan zowel de wederopbouw als gerechtigheid voor Palestina. Het zal een memorabele avond worden vol interessante sprekers, entertainment, informatie, bezinning, bewustwording en saamhorigheid. Uiteraard dit allemaal onder het genot van een diner.’ aldus de organisatie.

De Benefietavond staat gepland op zondag 7 september vanaf 17:00 uur in Sky Palace te Amsterdam.  Tevens zal op die avond middels een live verbinding met Gaza bekend gemaakt worden aan welke duurzame project in Gaza het geld gedoneerd zal worden.

Een entreekaart kost €18,50 en is te koop via www.standupforpalestine.com/benefietavond
LET OP! Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Indien je zeker wilt zijn van een kaartje, wees er dan snel bij!

Tevens zullen alle opbrengsten van de avond inclusief de entreekaarten en ingezamelde geld volledig gedoneerd worden aan Palestina. Voor meer informatie kun je contact opnemen met [email protected]

flyer benefiet SufP

Ceceli geboycot door Turkse media

De kans is groot dat je geen nummers meer hoort van Mustafa...

Ceceli verspreidt seksbeelden ex-vrouw

De Turkse zanger Mustafa Ceceli heeft seksbeelden van zijn...

Aref in kritieke toestand

De bekende goochelaar Aref Gaffouri verkeert in...

Zusje Rüzgar Erkoçlar ook man geworden

De bekende actrice Nil Erkoçlar was lange tijd uit beeld,...