Vermiste Turkse Nederlander dood aangetroffen

Door | Binnenland

De politie heeft het stoffelijk overschot van de vermiste Turkse Nederlander aangetroffen in een woning aan de Van Zuylenware in Zwolle. Zondag werd bekend dat het ging om de 38-jarige Zwollenaar van Turkse afkomst, die al sinds 7 februari vermist is. Dat heeft de familie van de man bevestigd aan de Stentor.

De politie wil nog niet bevestigen dat het inderdaad om de vermiste man gaat. “Onze rechercheurs hebben zaterdagavond contact gehad met de familie. Maar ik kan het pas bevestigen als het onderzoek door het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) is afgerond en wij honderd procent zekerheid hebben over de identiteit van het slachtoffer. En de uitslag van dat onderzoek verwacht ik elk geval vandaag niet meer”, aldus woordvoerder Ruud Visser van de politie.

De politie gaat uit van een misdrijf. Het onderzoek duurt nog altijd voort. Al eerder werd een veertigjarige man uit Zwolle aangehouden wegens mogelijke betrokkenheid bij de vermissing van de Turkse Nederlander. De politie kan niet bevestigen dat de aangehouden Zwollenaar de bewoner is van de onderzochte woning.

Het lichaam is voor nader onderzoek overgebracht naar het Nederlands Forensisch Instituut in Den Haag. De 40-jarige verdachte die is aangehouden voor betrokkenheid is in verzekering gesteld.

Ceceli geboycot door Turkse media

De kans is groot dat je geen nummers meer hoort van Mustafa...

Ceceli verspreidt seksbeelden ex-vrouw

De Turkse zanger Mustafa Ceceli heeft seksbeelden van zijn...

Aref in kritieke toestand

De bekende goochelaar Aref Gaffouri verkeert in...

Zusje Rüzgar Erkoçlar ook man geworden

De bekende actrice Nil Erkoçlar was lange tijd uit beeld,...