‘Vermoorde Turkse Nederlanders kenden elkaar’

Door | Binnenland

In korte tijd zijn twee Turkse Nederlanders vermoord. Volgens bronnen uit het criminele circuit kenden de twee slachtoffers elkaar, melden Nederlandse media.

Zaterdag 22 juli om 05:00 uur werd de 50-jarige Mustafa Ateş uit Vlaardingen dood aangetroffen in Rijswijk. Volgens de politie is hij vermoord. Op de nacht van afgelopen dinsdag op woensdag kwam Zeki Yumuşak (42) om het leven. Hij was doodgeschoten in Rotterdam. Volgens de politie is het goed mogelijk dat de moorden een verband met elkaar hebben.

Politie zoekt getuigen

De Haagse politie zoekt naar getuigen die Ateş op de dag van zijn moord hebben gezien. Toen hij werd gevonden droeg hij een donkere Nikebroek tot aan zijn knie die een blauwe streep aan de zijkant had. Ook droeg hij een donkere trui met lange mouwen en slippers van het merk Birckenstock. De politie wil niet zeggen hoe het slachtoffer om het leven is gebracht.

Yumuşak uit Barendrecht werd woensdagnacht in zijn auto op de Langenhorst in Rotterdam-Zuid doodgeschoten. De Rotterdamse politie wil meer weten over een grijze BMW type 3 die kort na de moord brandend werd gevonden op de Tweebosstraat in de Afrikaanderbuurt in de Maasstad. Mogelijk werd deze wagen gebruikt door de moordenaar(s).

Herken jij deze auto?We zoeken getuigen van een autobrand ivm de mogelijke link met de dodelijke schietpartij aan de…

Gepostet von Politie Rotterdam am Freitag, 28. Juli 2017

“Als ik een vrouw was, zou ik lesbieënne zijn”

De bekende acteur Çağlar Ertuğrul heeft interessante...

#MeToo in Turkije: Bekende Turkse acteur geboycot door regisseurs en producers

De #MeToo-bekentenissen zijn overgewaaid naar Turkije. De...

Beroemde Turkse acteurs in Amsterdam

De bekende acteurs Aslı Enver, Sarp Akkaya en Güven...

Turkse universiteit organiseert gratis boottour in Nederland

De Turkse Istanbul Aydın Universiteit organiseert op 23...