Vriendinnen levensgevaarlijke Enise Bircan: ‘Nooit verwacht van haar’

“Het was een lief meisje, ik had het eerlijk gezegd nooit verwacht van haar”. Dat zegt een vriendin van Enise Bircan, die samen met haar vriend Antonio enige tijd wordt gezocht door de politie, tegen Turks.nl.
Turks.nl Redactie
Total
0
Shares

“Misschien is ze verliefd op de jongen, of ze is verslaafd aan bepaalde dingen. Maar ze had altijd al haat aan de politie” vertelt een oude vriendin van Enise, die haar sinds 7 jaar kent. De vriendinnen, die ook samen op de basisschool zaten, hebben een jaar al geen contact meer met elkaar.

Een ander oude vriendin zegt dat Enise “gewoon een aardige, leuke meid” was. Beide blijven liever anoniem.

Een kennis van haar, die ook anoniem wenst te blijven, vertelt ons dat Enise sinds haar jeugd al veel problemen had. “Ze verbleef enige tijd in een internaat, en was geestelijk ook niet helemaal gezond.”

Enise zou vaak van huis gaan, maar telkens met grote spijt weer terugkeren. Wel moest zij “onder druk van haar vriend Antonio” het huis steeds weer opnieuw verlaten. Haar familie hoopt dat zij snel wordt aangehouden door de politie, omdat dat volgens hun het beste zou zijn voor de maatschappij.

Gezocht
De 25-jarige Antonio Marcos van der Ploeg en de 19-jarige Enise Merve Bircan worden gezocht voor een reeks misdaden. Ze zouden onder meer een overval hebben gepleegd, een man hebben neergeschoten, een gezin in gijzeling hebben genomen, en een man hebben ontvoerd.

Volg Turks.nl op facebook voor alle updates over het onderwerp: 

www.facebook.com/turks.nl

© Turks.nl

  • Loading...