Website ‘Belgische Wilders’ gehackt door Turken

De website van de Belgische parlementariër Filip Dewinter  is door de Turkse hackgroep Akincilar gehackt. Hij staat bekend als de ‘Belgische Wilders’
Turks.nl Redactie

De Turkse hackgroep heeft dit gedaan als antwoord op de uitspraken die Dewinter op 22 januari heeft gemaakt.  De parlementariër noemde toen de Koran ‘’de oorzaak van het kwaad.’’.

Op 22 januari besprak het parlement over moskeeën en radicalisering. Dewinter kreeg het woord en hield toen een Koran in zijn hand “de reden van heel wat onheil, de bron van alle kwaad, een license to kill”.  

Dewinter heeft gisteravond via zijn Twitter bekendgemaakt dat zijn website is gehackt. Hij noemde de hackers ‘radicale islamieten’.  Op de site  was een foto van Dewinter te zien met een Koran in zijn hand. Bovenop de foto is er een verbodsteken geplaatst. De hackers lieten ook een bericht achter op zijn website. 

“Het kwaad op deze wereld komt niet door ons heilige geloof! Het zijn de vuile racistische gedachten die uit jouw hersens komen. Wij zijn Ottomanen, wij zijn Akincilar,  wij zijn de Islamitische gemeenschap.”

De Website is inmiddels weer in zijn oude staat.  Zo zag het eruit:

Schermafbeelding 2015-02-11 om 18.48.24