Geheim rapport: Aliens spreken Turks

De Spaanse geheime dienst CNI heeft een ‘top secret’ rapport opgesteld in 2003, betrekking tot UFO’s en aliens.
Esra Altun

Het rapport stelt dat buitenaardse wezens in een taal spreken die erg veel lijkt op het Turks, schrijft de Turkse krant Hürriyet.

In 2010 werd dit rapport gepubliceerd, volgens deze publicatie zouden aliens al honderden jaren met hun UFO’s de aarde bezoeken.

Deze aliens zouden afkomstig zijn van de Alpha Centuari planeten, die zo een 4,3 lichtjaren van de zon vandaan liggen. Hiernaast zijn zij bekend om hun kolonisatie van omliggende plantenstelsels.  In het rapport staat verder dat er twee soorten aliens een bezoek brengen aan de wereld, waarvan één soort erg veel overeenkomstige kenmerken heeft met mensen. 

Het rapport benadrukt bovendien dat deze aliens beschikken over geavanceerde technologie en hun taal erg veel overeenkomsten vertoont met het Turks. De gegevens zouden gebaseerd zijn op de bronnen van de Amerikaanse inlichtingendienst. 

Zulkarneyn 
In de islamitische wereld wordt geschreven over de mogelijke profeet Zulkarneyn. Meerdere keren komt deze naam in Koran voor, echter is het niet duidelijk wie deze persoon precies is. Ook zijn sommigen er niet mee eens dat hij daadwerkelijk een profeet is.

Volgens sommige geleerden zou Zulkarneyn galactische reizen hebben afgelegd en zou hij Turks zijn. Volgens het Orhun geschift (ook wel Göktürk geschift genoemd, dit is het eerste geschift/alfabet van de Turken) en de Aoera al-Kahf uit de Koran zou Zulkarneyn Oğuz Kağan, Bilge Kağan of een andere Turkse commandant kunnen zijn. 

In hoeverre dit waar is, is niet duidelijk. Verschillende geleerden hebben verschillende meningen over Zulkarneyn.