Turk trollt PKK-demonstratie, PKK-ers gaan door het dolle heen

Turks.nl Redactie

PKK had eerder opgeroepen om op zaterdag 27 januari massaal de straat op te gaan om te demonstreren tegen de Turkse militaire operatie in Noord-Syrië tegen YPG, de Syrische tak van de terreurbeweging PKK.

Onder andere in Amsterdam zijn sympathisanten van de terreurbeweging de straat op.

In Duitsland besloten enkele Turken de demonstratie te trollen. Er werd keiharde Turks-nationalistische muziek opgezet, waardoor PKK-ers als een dolle hond op het groepje afgingen.

,

ALMANYA'DAKİ TERÖRİSTLERİ TİTRETEN TÜRK'Ölürüm Türkiyem'i duyan it sürüsü böyle çıldırdıEFSANE! :)Bir Türk vatandaşı, Zeytin Dalı Harekatı'nın bitirilmesi için Almanya'da bir araya gelen YPG yandaşlarına, 'Ölürüm Türkiyem' parçasını dinletti.

Posted by Bülent Yapraklıoğlu on Friday, January 26, 2018

De aanwezige politie voorkwam dat, maar zorgde er ook voor dat de Turken moesten vertrekken.

Operatie Olijftak

Op 20 januari 2018 startte het Turkse leger een militaire operatie in Syrië, genaamd ‘Operatie Olijftak’, die het tweede deel van het Turkse plan is om de grens met Syrië vrij te maken van terroristen.

Het doel is om de regio Afrin te bevrijden van YPG, de Syrische tak van de terreurbeweging PKK. Volgens de Turkse president Erdoğan is Manbij, dat ook onder controle staat van YPG, het volgende doel.

 

 

  • Loading...