VIDEO: Turks gezin aangevallen door honderden PKK-ers

Turks.nl Redactie

Honderden PKK-ers in Salzgitter-Lebenstedt, Duitsland, vielen een auto aan. In de auto zat een Turks gezin met een  kinderen.

İbrahim Yıldız reed met zijn auto langs een demonstratie van de PKK tegen de Turkse militaire operatie in Noord-Syrië. De auto raakte zwaarbeschadigd, toen PKK-ers spontaan de auto aanvielen.

Een getuige zegt het volgende: “Ruim 600 PKK-aanhangers demonstreerden in het centrum van de stad en merkten de auto van het slachtoffer op. Daarna gingen ze vol in de aanval. In de auto zaten ook kinderen. De kinderen waren erg bang.”

De beelden:

PYD/PKK yandaşları Almanya'da Türk vatandaşının aracına saldırdı

Almanya'nın Salzgitter-Lebenstedt şehrinde dün gösteri yapan terör örgütü PYD/PKK yandaşları bir Türk vatandaşının aracına sopalarla saldırdı.

Posted by arti49.com on Saturday, February 3, 2018

Operatie Olijftak

Op 20 januari 2018 startte het Turkse leger een militaire operatie in Afrin, Noord-Syrië, genaamd ‘Operatie Olijftak’, die het tweede deel van het Turkse plan vormt om de grens met Syrië vrij te maken van terroristen.

Het doel is om de regio Afrin te bevrijden van YPG, de Syrische tak van de terreurbeweging PKK. Vorig jaar werd een aangrenzend gebied van ruim 2 duizend vierkante kilometer vrijgemaakt van IS-terroristen.

  • Loading...