Zwangere Turkse vrouw in Duitsland gruwelijk vermoord

Door | Buitenland

Dat meldt AD.nl

De vrouw is door twee jonge Turkse mannen met 165 messteken doodgestoken.

De 19-jarige Harun A., ex-vriend en tevens vader van het kind, zou samen met zijn vriend Vedat S. (21), de vrouw met vuistslagen in het gezicht hebben gestompt, en daarna veelvuldig op haar in hebben gestoken.

Bloedsporen bij de voordeur
De buurman hoorde het gegil en zag de bloedsporen bij de voordeur. Hij dacht dat de weeën waren begonnen en dat de zwangere vrouw naar het ziekenhuis was gebracht. Toen de huisbaas de ouders van het meisje belde, bleek al snel dat ze helemaal niet aan het bevallen was. De familie heeft, samen met de eigenaar, de deur opengebroken en de zwaar toegetakelde vrouw dood gevonden.

Drie uur lang gestoken
De twee verdachten moesten vandaag voor de rechtbank verschijnen. Forensisch patholoog prof. dr. Randolph Penning meldt, in een 34 pagina’s tellend verslag, dat deze jonge daders minstens drie uur lang op de vrouw hebben ingestoken en dat zij uiteindelijk gestorven is door een messteek in haar nek. De verdachten hebben gericht gestoken op haar buik. ‘Het kindje was het primaire doel’, aldus Penning in Bild.

De motieven voor de gruwelijke moord zouden financieel zijn geweest. De verdachte Harun A. zou geen alimentatie hebben willen betalen. Het OM zag geen spoor van berouw bij de jonge verdachten. 

Ceceli verspreidt seksbeelden ex-vrouw

De Turkse zanger Mustafa Ceceli heeft seksbeelden van zijn...

Aref in kritieke toestand

De bekende goochelaar Aref Gaffouri verkeert in...

Zusje Rüzgar Erkoçlar ook man geworden

De bekende actrice Nil Erkoçlar was lange tijd uit beeld,...

Megan Fox rookt shisha met haar moeder in Istanbul

De wereldberoemde actrice Megan Fox is in Turkije voor de...