High-end Zopo smartphones nu verkrijgbaar in Nederland

Zopo, het merk dat Android-toestellen van topkwaliteit aanbiedt voor relatief lage prijzen, heeft nu een winkel in Nederland.
Turks.nl Redactie

Zopo produceert onder andere prachtige toestellen met een 8-core processor, een 14-megapixel camera en een dual-sim functie. Het is tevens niet nodig om de toestellen in Turkije te registreren met een fors bedrag en een paspoort. De Zopo’s zijn vrijelijk te gebruiken in Turkije.

Schermafbeelding 2014-02-25 om 09.30.17De Benelux-distributeur van Zopo is gevestigd aan de Jonker Fransstraat in Rotterdam, en heeft ook een webwinkel.

De telefoons van Zopo zijn volgens reviewsites ‘verrassend’ en kunnen zich plaatsen tussen smartphones van de hoogste prijsklasse. Zopo Benelux biedt 2 jaar garantie op zijn toestellen, iets wat ‘grijze markt’ aanbieders niet bieden.

[block border=”3px solid #aacb24″ padding=”10px 15px”]Specificaties waar je U tegen zegt.
Android Planet[/block] zp998

ZP998

De ZP998 (foto) is “het vlaggenschip” van Zopo, en heeft baanbrekende specificaties. Wat het meest opvalt is de 1.7GHZ 8-core processor, wat ongekend is op de markt. Het heeft een full-hd 5.5 inch display, wat groter is dan die van Galaxy S4. De 14-megapixel camera zorgt voor haarscherpe foto’s. Verder is het geheugen van ZP998 uitbreidbaar tot 64 GB. Hij is beschikbaar in de kleuren zwart en wit.

[block border=”3px solid #34bcf5″ padding=”10px 15px”]Bijzonder snelle smartphone die zich kan meten met smartphones in de hoogste prijsklasse.
Android Planet[/block]

912006350 647ZP700

Zopo biedt voor ieder smaak wat: Als je een smartphone wilt in een opvallende kleur, dan is de ZP700 ‘Cuppy’ iets voor jou. ‘Cuppy’ is beschikbaar in de kleuren geel, roze, blauw, wit en zwart. De ZP700 is beschikbaar voor bijna de helft van de prijs van de ZP998, maar toch heeft het topspecificaties: een Quad-Core processor voor een topprestatie, 8-megapixel camera en een 4.7 inch beeldscherm. Ook de ZP700 heeft een dual-sim functie.

Kortom leveren de toestellen van Zopo een prestatie die vergelijkbaar is met merken die de markt domineren. En al dat voor zeer betaalbare prijzen!

Zie de website van Zopo Benelux voor alle toestellen & accessoires:
www.zopobenelux.nl

Volg Zopo Benelux op facebook voor nieuws & acties:
www.facebook.com/zopobenelux