DENK doet niet mee aan gemeenteraadsverkiezingen in Den Haag

Door | Politiek

De politieke partij DENK lijkt definitief niet mee te doen met de gemeenteraadsverkiezingen in Den Haag.

De partij maakte eerder de lijsttrekkers bekend van de 14 gemeenten waar DENK verkiesbaar zal zijn. In Den Haag doen al enkele partijen mee die dezelfde doelgroep als die van DENK delen, namelijk Nederlanders met een buitenlandse achtergrond.

Zo doet de van oorsprong Rotterdamse partij NIDA mee in Den Haag met de Turks Nederlandse Cemil Yilmaz als lijsttrekker. Daarnaast doen partijen mee als Islam Democraten, met lijsttrekker Hasan Küçük, en de Partij van de Eenheid.

DENK doet wél mee met de gemeenteraadsverkiezingen in Rotterdam, Amsterdam, Schiedam, Utrecht, Eindhoven, Roermond, Veenendaal, Amersfoort, Enschede, Deventer, Lelystad, Zaanstad, Arnhem en Alkmaar.

Dit zijn de gemeentes waarin #DENK meedoet aan de #Gemeenteraadsverkiezingen. Zit jouw gemeente ertussen? En stem jij ook op #21maart2018 op DENK?

Gepostet von DENK am Montag, 12. Februar 2018

In 11 van de 14 gemeenten waar DENK meedoet met de verkiezingen is een Turkse Nederlander gekozen als lijsttrekker. Alleen in Rotterdam, Amsterdam en Lelystad is geen de lijsttrekker niet van Turkse komaf.

Vrouw van Arda gewond naar het ziekenhuis

Aslıhan Doğan, de vrouw van voetballer Arda Turan, is...

Çağatay Ulusoy en Gizem Karaca veroordeeld tot jarenlange gevangenisstraf

Een groep artiesten, waaronder de bekende acteurs Çağatay...

Burcu Esmersoy getrouwd

De bloedmooi presentatrice Burcu Esmersoy is getrouwd met...

Ibrahim Tatlıses brengt na zeven jaar muziekclip uit

Ibrahim Tatlıses heeft na zeven jaar weer een muziekclip...