Denk reageert op vertrek Sylvana Simons

Turks.nl Redactie
Total
0
Shares

“Net zoals jij, hebben wij dit via de media gehoord.” Met deze woorden begint de reactie van Beweging Denk op het vertrek van Sylvana Simons.

De Denk-voormannen zijn verbaasd over haar besluit, omdat ze altijd de ruimte heeft gekregen om samen met hen haar idealen te verwezenlijken. “Wij hebben de afgelopen maanden goed samengewerkt met Sylvana Simons. In roerige tijden hebben wij ons ingezet voor haar veiligheid. Wij hebben haar emotioneel ondersteund en financieel gesteund,” luidt het persbericht verder.

Eenheid

Het succes dat Denk zal halen in 2017 is de gevestigde orde niet ontgaan, staat in het bericht. “Wij zullen nooit toestaan dat de verdeel-en-heers strategie zal overwinnen. Juist in deze tijden moeten wij elkaar vasthouden om Nederland rechtvaardiger, gelijkwaardiger en eerlijker te maken.”

Het persbericht eindigt met ambitieuze woorden. “Dit doen wij voor alle Nederlanders. Voor de Friezen, Limburgers en Zeeuwen of welk deel van ons land dan ook. Dit doen wij voor onze kinderen en onze kleinkinderen. Wij blijven rekenen op jouw steun.”

Denk staat op dit moment op drie zetels in de peilingen.

  • Loading...