Haags gemeenteraadslid demonstreert met PKK-vlaggen en spreekt op PKK-congres

Door | Politiek

Op zaterdag 24 maart gingen PKK’ers de straat op in Amsterdam met vlaggen van de PKK, een organisatie die op de terreurlijst staat in onder andere Nederland, de EU en de VS. Daarnaast sprak ze maandag op een PKK-congres, waar ook veel PKK-vlaggen te zien waren.

Faid is gemeenteraadslid voor de Haagse Stadspartij. Bij de demonstratie waren veel vlaggen te zien van de terroristische PKK. Ze spreekt ook voor PKK-vlaggen. “We moeten solidair zijn met de Koerden”, zegt ze, doelend op de YPG-milities, verdreven uit Afrin.

YPG is de Syrische tak van de PKK, die op de terreurlijst staat in onder andere Nederland, de EU en de VS.

Zelf plaatste ze ook foto’s van de PKK-vlaggen. In Duitsland is het openbaar vertoon van PKK-vlaggen verboden. In Nederland is het blijkbaar mogelijk dat volksvertegenwoordigers kunnen rondlopen met PKK-vlaggen. Ook zijn vlaggen met ├ľcalan te zien, gevangen leider van de PKK. De PKK is verantwoordelijk voor tienduizenden doden.

PKK-congres

Faid sprak ook op een PKK-congres maandag, meld de aan PKK-gelieerde nieuwssite ANF News. Volgens de nieuwssite sprak Faid steun uit voor de strijd van de PKK.

Ceceli geboycot door Turkse media

De kans is groot dat je geen nummers meer hoort van Mustafa...

Ceceli verspreidt seksbeelden ex-vrouw

De Turkse zanger Mustafa Ceceli heeft seksbeelden van zijn...

Aref in kritieke toestand

De bekende goochelaar Aref Gaffouri verkeert in...

Zusje R├╝zgar Erko├žlar ook man geworden

De bekende actrice Nil Erko├žlar was lange tijd uit beeld,...