PVV wil ‘allochtone vogelvoerder’ keihard aanpakken

Door | Politiek

De partij reageert met afschuw op het bericht dat bewoners last hebben van de poepende dieren.

PVV’er Richard de Mos zegt dat de meeuwen ‘een ongewenste bruine tapijtvloer achterlaten’.

Overlast
Wijkbewoners voeren regelmatig hun overgebleven brood aan de eenden. Hier komen ook meeuwen op af, wat volgens de PVV overlast veroorzaakt.

Volgens De Mos wordt dit vooral veroorzaakt door ‘hardleerse, veelal allochtonen, broodgooiers uit de wijk’. De PVV vindt dat de gemeente keihard moet optreden tegen de wijkbewoners omdat de leefbaarheid ernstig onder druk zou staan. ‘Middels speciale bordjes met “niet voeren”, broodbakken en een twee ton kostende kansloze actie ‘De Groene Moskee’ wordt er in Den Haag rekening gehouden met bewoners die leven volgens de islam,’ aldus De Mos.

‘Steeds weer moeten autochtone Hagenezen lijden onder de regels die de islam oplegt. Zij zitten met de ongewenste overlast van meeuwen en ongedierte.’

Broden
De partij wil dat de gemeente harder gaat optreden tegen de wijkbewoners die meeuwen- en rattenplagen bevorderen door ‘stelselmatig voedsel van balkons te gooien of hele broden in de sloten kieperen’. Er moet meer worden gesurveilleerd en de ‘broodgooiers’ moeten torenhoge bestuurlijke boetes krijgen.

‘Pas als iedereen zich houdt aan de regels van de stad, zal de broodnodige integratie verder worden bevorderd!’ De Mos heeft raadsvragen over de kwestie gesteld, meldt elsevier.nl.

Ceceli geboycot door Turkse media

De kans is groot dat je geen nummers meer hoort van Mustafa...

Ceceli verspreidt seksbeelden ex-vrouw

De Turkse zanger Mustafa Ceceli heeft seksbeelden van zijn...

Aref in kritieke toestand

De bekende goochelaar Aref Gaffouri verkeert in...

Zusje Rüzgar Erkoçlar ook man geworden

De bekende actrice Nil Erkoçlar was lange tijd uit beeld,...