Arda Turan slaat zanger Berkay het ziekenhuis in

AvatarTurks.nl Redactie

De bekende voetballer Arda Turan lijkt niet meer weg te denken uit de Turkse showbizz-wereld. Dit keer is de voetballer in het nieuws gekomen vanwege een vechtpartij met de bekende zanger Berkay.

De voetballer van Medipol Başakşehir kreeg een discussie met de bekende zanger in een uitgaanslocatie. Volgens de echtgenote van Berkay kregen de twee een ruzie toen Arda zijn vrouw zou hebben geprobeerd te versieren. Arda is getrouwd en zijn echtgenote is hoogzwanger. Hij kwam wel al vaker in het nieuws vanwege zijn vreemdgaangedrag.

De discussie ontaarde echter al snel in een vechtpartij tussen de voetballer en de zanger en hun vrienden. Arda wist Berkay onder andere een gebroken neus te slaan, waarop Berkay met zijn vrouw vertrok naar het ziekenhuis. Arda bleef in de locatie na de vechtpartij.

Vechtersbaas

Dit is niet de eerste keer dat Arda in het nieuws komt vanwege zijn gewelddadigheid. Jaren terug kreeg Arda het tijdens de training bij Galatasaray aan de stok met teamgenoot Caner Erkin.

Ook viel de voetballer vorig jaar de sportjournalist Bilal Meşe aan in het vliegtuig. Afgelopen seizoen kreeg Arda een megaschorsing van de Turkse voetbalbond voor het duwen van de grensrechter tijdens een wedstrijd.

  • -->
    -->