Clubvoorzitter loopt veld binnen met pistool na ‘ongeldige goal’

Door | Sport

In de 25e week van de Griekse voetbalcompetitie was er wel een erg opmerkelijk schouwspel te zien.

In de 90e minuut van de wedstrijd tussen PAOK en AEK werd de verlossende 1-0 gescoord door het thuisteam. Lang duurde de vreugde niet, want de scheidsrechter keurde de goal af.

De scheidsrechters bleven echter lange tijd overleggen. De sfeer in de tribunes werd steeds grimmiger, toen op een gegeven moment PAOK-voorzitter Ivan Savvidis het veld opliep met een pistool.

Als de goal van PAOK geldig was verklaard, zou PAOK de koppositie overnemen van AEK. De scheidsrechter was inmiddels vertrokken naar de kleedkamers vanwege de onrust op de tribunes.

Nadat Savvidis het veld opliep kwamen de scheidsrechters ook niet meer terug. De voorzitter van PAOK zou zelfs “jij bent dood” hebben geschreeuwd naar de scheidsrechter.

Uiteindelijk besloten de scheidsrechters het doelpunt tóch toe te wijzen, waardoor PAOK de zege mocht uitroepen. Savvidis wordt wel nog opgepakt om de actie.

Omdat de wedstrijd niet is afgemaakt, zal de Griekse voetbalbond beslissen wie de wedstrijd heeft gewonnen of of de wedstrijd eventueel opnieuw moet.

Aan wie komt de bruidsschat toe na een echtscheiding bij Turkse Nederlanders?

Niemand trouwt met het idee om te scheiden. Je wordt...

Aleyna Tilki reageert op beschuldigingen drugsgebruik

De 18-jarige popster Aleyna Tilki deelde onlangs een video...

Bekende rapper Ezhel vrijgesproken

De bekende rapper Ezhel werd eind vorige maand gearresteerd...

“Als ik een vrouw was, zou ik lesbieënne zijn”

De bekende acteur Çağlar Ertuğrul heeft interessante...