Turks.nl

De beste reacties op de blamage van het Turks elftal

Het Turks nationaal elftal ging gisterenavond met 0-3 onderuit tegen Ijsland. Daardoor kan het elftal officieel zich niet meer kwalificeren voor het Wereldkampioenschap voetbal 2018 in Rusland.

De laatste keer dat Turkije meedeed met een WK was in 2002, toen ze als 3e eindigden. Naar aanleiding van de nederlaag zijn zelfs 5 spelers uit de selectie gezet voor de wedstrijd tegen Finland. Arda Turan, Burak Yılmaz, Nuri Şahin, Volkan Şen en Caner Erkin mogen al naar huis.

TwitterTurkenLand weet precies hoe jij je voelt.

Het nationaal elftal moet per direct gesloten worden en het geld dat wordt uitgegeven aan het elftal moet worden geschonken aan de armen.

Er is voor niks een pauze ingelast in de nationale league.

Baas, je hebt het team weer verneukt. ‘Natuurlijk, jongen, dat is mijn taak.’

Meisje: Wat is er met je? Je bent zo stil.
Jongen: Ik wil alleen zijn.

Man > YouTube > Euro 2008 > Turkije 3-2 Tsjechië

Moet je ze zien, kijk eens naar Emre Belözoğlu. De tegenstanders willen de bal in het spel stoppen, terwijl Emre nog zit te discusseren met de scheidsrechter. Alsof we met 3-0 voorstaan en proberen tijd te rekken.

Als ik Yılmaz Vural (agressieve Turkse trainer, red.) was zou ik op het veld springen en iedereen klappen.

(Over de voorzitter van de Turkse voetbalbond) De man die Beşiktaş failliet maakte hebben we de voorzitter van de bond gemaakt. Wij hebben dit allang verdiend, vind ik.

Mijn lievelingsserie: ‘De Schaamtelozen’

Het probleem van het nationaal elftal is dat er 11 lokale spelers voetballen. (Over de discussie omtrent de restrictie voor buitenlandse voetballers bij Turkse clubs)

De laatste keer dat we naar een WK gingen, had ik nog een luier om. Genoeg is genoeg.

Als er hierna wordt gevraagd met wie het Turks elftal speelt, dan zeg ik: ‘mijn gevoelens’

BONUS

 

Turks.nl Redactie

Volg Turks.nl