Galatasaray koopt Turkse Nederlander op laatste dag transferperiode en betaalt miljoenen

AvatarTurks.nl Redactie

Galatasaray maakte vrijdagavond in de  laatste uren van de transferperiode bekend dat ze Ömer Bayram kochten van Akhisarspor, dat vorig jaar de Turkse beker binnenhaalde.

Akhisarspor krijgt 400 duizend euro voor de Turkse voetballer uit Breda. Bayram heeft een driejarig contract getekend. In zijn eerste jaar krijgt hij een half miljoen euro, en in zijn tweede en derde jaar krijgt hij 400 duizend euro per jaar.

Op social media laat de Turks-Nederlandse voetballer weten dat zijn kinderdroom hiermee in vervulling gaat. Op jeugdfoto’s blijkt dat Ömer Bayram sinds kleinsafaan fanatiek fan is van Galatasaray.

Ömer Bayram

Ömer Bayram kwam op 27 juli 1991 ter wereld in Breda. Hij voetbalde van 2009 tot en met 2012 bij NAC Breda, tot hij de overstap maakte naar Kayserispor.

In 2016 stapte hij over naar Akhisar Belediyespor, waarmee hij afgelopen seizoen de Turkse beker binnenhaalde voor de eerste keer in de clubhistorie.

Enkele weken geleden won Akhisar Belediyespor ook de Turkse Super Cup tegen Galatasaray na penalty’s. Bayram was een van de scorende spelers voor Akhisar.

  • -->
    -->