Koploper krijgt eerste nederlaag sinds 4 maanden

Turks.nl Redactie

Başakşehir heeft voor het eerst verloren sinds 13 wedstrijden. Beşiktaş was te sterk en win met 2-1 van de koploper.

De laatste keer dat Başakşehir verloor was op 1 december, toen Sivasspor met 0-1 won van Başakşehir.

Robinho scoorde dankzij een assist van Edin Visca nog de 0-1 binnen in de 35e minuut, maar een goal van Atiba Hutchinson zorgde voor een gelijkspel voordat beide ploegen de kleedkamers ingingen voor de rust.

Burak Yılmaz scoorde kort na het begin van de tweede helft de 2-1 binnen, waarmee Beşiktaş de winst binnenhaalde.

Tussenstand

Door de nederlaag blijft Başakşehir steken op 61 punten. Beşiktaş komt iets dichter bij Galatasaray, dat met een wedstrijd minder gespeeld twee punten voorstaat op Beşiktaş op 55 punten

Zondagavond wordt misschien wel de belangrijkste wedstrijd van het seizoen gespeeld.

Galatasaray zal proberen het gat met Başakşehir te verkleinen door te winnen tegen aartsrivaal Fenerbahçe. Makkelijk zal het niet worden. De laatste keer dat Galatasaray won in Kadıköy was in 1999.