Sneijder BLIJFT bij Galatasaray

Turks.nl Redactie

Wesley Sneijder maakte zondag bekend dat hij uitgenodigd is door Galatasaray om de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen bij te wonen.

Al geruime tijd gingen geruchten dat Sneijder de club zou verlaten. Zo ging hij niet mee op trainingskamp, en werd zijn rugnummer aan de nieuwe transfer Belhanda gegeven. Daarnaast is het geen geheim meer dat het bestuur af wil van de Nederlandse voetballer.

Great news! Galatasaray wants me to come and prepare for the next season💪🏻 I will start tomorrow with medical check up at 09.00 and afterwards finally training at Florya at 19.00 ⚽️👍🏻👌🏻 #cimbombom #fit

Posted by Wesley Sneijder on Sunday, July 9, 2017

Ondanks alle geruchten blijkt dat Sneijder tóch bij Galatasaray blijft. Hij begint maandag met zijn medische controle en vertrekt daarna naar het trainingscomplex van Galatasaray in Florya.

Het contract van Sneijder loopt nog tot 2018. De Nederlandse voetballer is ongekend populair bij de supporters. Hoewel hij al sinds 2013 voetbalt voor Galatasaray, werd hij enkele dagen terug door een enorme menigte ontvangen op het vliegveld, toen hij terugkeerde van vakantie. Na alle geruchten wilden de fans laten zien dat ze nog altijd achter hem staan.

https://youtu.be/nGWVVO4IG9c