Trabzonspor verslaat ongeslagen Galatasaray

Turks.nl Redactie

Trabzonspor heeft met 2-1 gewonnen van Galatasaray. Galatasaray was ongeslagen sinds het begin van het seizoen en wisten buiten één gelijkspel alles te winnen. Trabzonspor heeft daar een eind aan gemaakt.

Ondanks de nederlaag blijft Galatasaray op de eerste plaats staan. Het puntverschil met nummer 2 Başakşehir is nu definitief gedaald tot 3 punten.

Trabzonspor stijgt dankzij de zege naar de 11e plaats.

Een rustige wedstrijd was het niet. Er werden zeker drie rode kaarten uitgedeeld.

Aan het einde van de eerste helft gingen Olcay Şahan (Trabzonspor) en Feghouli (Galatasaray) met elkaar op de vuist na een overtreding van Şahan op Badou Ndiaye.

Diezelfde Ndiaye werd in de blessuretijd eruit gestuurd na een tweede gele kaart.

Maar goed, de goals:

De 1-0 kwam op naam van N’doye.

Na 20 minuten maakte Yusuf Yazici de 2-0 met deze prachtgoal!

Garry Rodrigues maakte namens Galatasaray nog de 2-1, maar het mocht niet meer baten.