Vechtpartij in kleedkamer Beşiktaş

Turks.nl Redactie

Na het 2-2 gelijkspel van Beşiktaş tegen Trabzonspor gingen Caner Erkin en Talisca met elkaar op de vuist in de kleedkamer. Dat melden Turkse media.

Na de wedstrijd zou Caner Erkin Talisca in het Turks hebben uitgescholden. Na enkele handgebaren, zou Talisca de tolk hebben geroepen, volgens Sercan Dikme, verslaggever bij Beyaz TV.

”Jij probeert dit team volgens jezelf te laten spelen. Je probeert je eigen statistieken omhoog te krijgen”, zou Caner hebben gezegd.

Er zou 2-3 minuten voorbij gegaan zijn, waarna Talisca opeens een ‘flying kick’ zou hebben uitgedeeld aan Caner. De twee zouden met elkaar op de vuist zijn gegaan, maar teamgenoten kwamen snel tussenbeide.

Trainer Şenol Güneş zou woedend zijn geweest. ”Er zijn spelers die invloed uitoefenen op dit team, en ik kan dit niet voorkomen. Ik ga dit proberen te voorkomen. Als dit me niet lukt, zal ik ontslag nemen.

De ruzie zou zijn ontstaan vanwege een overtreding op het veld. Talisca werd boos op Caner Erkin, nadat hij een gele kaart ontving vanwege een overtreding.

Reactie Beşiktaş

Naar aanleiding van de berichten van het gevecht in de media, plaatste Beşiktaş een mededeling op de website. De vechtpartij wordt gedeeltelijk ontkend. De ruzie zou enorm zijn overdreven door de media.

Ook melden media dat Beşiktaş een onderzoek heeft ingesteld naar de mol die het verhaal heeft gelekt naar de media.

Reactie voetballers

Ook de voetballers lieten via social media van zich horen. Hij deelde een foto met Caner Erkin op Instagram met de mededeling: ‘Wij zijn altijd broeders. We gaan zo door en gaan blij worden en anderen blij maken.’

Caner Erkin deelde ook een foto: ‘Alles voor het team. Beşiktaş is de grootste!’

https://www.instagram.com/p/BZuOjebAvLA/?taken-by=canererkin