Voor mannen: Wanna enjoy a ladiesnight?

Een vrouw praat. Twee vrouwen praten veel. Tien vrouwen praten meer. Twintig vrouwen praten nog veel meer. Vrouwen praten TE veel, vooral wanneer ze bij elkaar komen. Voor de mannen: een ladiesnight staat niet gelijk aan opgetutte poppetjes zittend op roze bankjes en kussentjes die heel elegant wat roze hapjes naar binnen proeven en even met elkaar bijkletsen over het laatste roze nieuws. NEE!
Turks.nl Redactie

Een ladiesnight houdt in dat de dames gaan afspreken, zichzelf volproppen met de meest ongezonde, dodelijke, kankerverwekkende lekkernijen en inderdaad gaan bijkletsen… Bijkletsen. Bij-kletsen.

     –  Vrouwen die door elkaar, zonder dat er naar de ander geluisterd wordt, praten. Hierbij kan de hartslag op hol slaan en is ademhalen  overbodig.

Ja jongens, echt! Vrouwen halen geen adem tijdens het praten. Ze kunnen een levensverhaal van 30 jaar in 7 korte minuutjes vertellen! Hoe? Nou, dat is heel simpel.

Ze halen geen adem en nemen geen pauze tot het verhaal af is. Ook plaatsen ze geen komma’s en punten, waardoor het verhaal in één zin wordt verteld. Aanhalingstekens integendeel. Op het moment dat er in het verhaal iets geciteerd wordt, plaatsen ze aanhalingstekens. Als het een citaat van een vrouw is, praten ze een toontje hoger en als het van een man is een toontje lager. Het kan voorkomen dat het hele verhaal bestaat uit een gesprek.

Minutenlang een toontje hoger en een toontje lager, hoger, laag, hoog, nog hoger (de derde persoon in het verhaal), lager en weer hoger.

I know guys, jullie proberen het voor te stellen, maar dat lukt niet echt.

DAFUK??!

Wees gerust, zelfs iemand van dezelfde menssoort volgt het nauwelijks. Wanneer iets niet te volgen is vraag je om een herhaling en of het iets rustiger/duidelijker verteld kan worden. Daar hebben vrouwen nog nooit eerder van gehoord. Als zij het verhaal van hun menssoort niet kunnen volgen, beginnen ze alvast doodleuk aan hun eigen verhaaltje. Gewoon door het andere verhaal heen, wel iets luider natuurlijk, zodat ze zichzelf nog kan verstaan. Twee vrouwen die door elkaar heen iets vertellen is voor een paar uurtjes nog wel vol te houden. Maar een groep vrouwen die door elkaar heen, op hun luidst, ‘iets’ vertellen kan dodelijk zijn.

Alsof ze op de markt staan; “Appelle euroooow” of “ablaa kom,  banaaan kilowuheuro ablaaaaa”

Sorry, verkeerde vergelijking, want zelfs het geschreeuw op de markt is makkelijker te volgen en verstaan.

Over ‘iets’ gesproken… inderdaad, vrouwen praten over iets. Maar ze vertellen nooit iets. Iedereen weet van jullie privé avontuurtje, maar zij (de enige die het weet) heeft niets verteld.

Dat zou ze nooit doen! Een vrouw vertelt namelijk alles of niets. Over jullie privé avontuurtje vertelt ze natuurlijk (uhu) niets, maar voor de rest kiest ze er altijd voor om alles te vertellen. Maar dan ook echt AL-LES.

Je mag als man van geluk spreken als tijdens de ladiesnight niet al haar vriendinnen jullie sms’jes te lezen krijgen, want vertellen doet ze niet.

Als je een keer de ladiesnight mocht bijwonen en alles te horen kreeg over de meest bloederige menstruatie en meest pijnlijke bevalling, dan was je blij dat je man was!
Ik zweer, je zou God (nogmaals) danken.

Trap er niet in als ze zegt: “Maar schat, ik weet niet hoe ik het je moet uitleggen hoor.”

Vrouwen zijn de beste als het gaat om details. Ook zijn ze veel beter in faken, overdrijven en liegen (zal vast door de intelligentie komen), dan mannen.  Bovendien is pijn iets waar ze absoluut niet tegen kunnen, dus moet iedereen de pijn voelen die zij heeft gevoeld. Alsof je op dat moment werkelijk daar was. Haar bevallingsverhaal wordt jouw bevallingsverhaal…

Dan komt het klaagmoment. Ze hebben altijd iets om over te klagen. Doe nooit je uiterste best, want het is toch nooit goed. Slank figuur, mooie rondingen, zijdezachte haren, puistvrije babyface. Zelfs zij heeft iets om over te klagen: “Oh meiden, mijn kleine teen is een beetje scheef waardoor het heel moeilijk is om daar nagellak op te doen.” –wat een ellende, ik laat bijna een traantje vallen.

Ow ja, voordat ik het vergeet. Alle vrouwen zijn TE dik, ook degene met een XXXXXS- size en cupmaat AA. Nog een onderwerp om urenlang door elkaar heen te mogen klagen, smakkend met lekkernijen in hun mondjes.
PO-PO-PO-POKERFACE

Lieve andere menssoort, je snapt nu wel wat je moet doen als je Love : “Hihihi, ik moet je iets vertellen lieverd.”, zegt tegen je.

Je zegt natuurlijk dat je dolgraag zou willen luisteren naar haar roze verhaaltje, maar dat je overgrootmoeder is aangereden door een Lamborghini Murcielago (ze weet toch niet wat dat is) en dat je meteen naar het ziekenhuis moet.

Nog voordat ze kan vragen of ze met je mee mag en in welke ziekenhuis je grootmoeder ligt, ren je het huis uit! Als ze eenmaal begint met het vertellen van ‘iets’, kan het je dood nog worden.

Een gewaarschuwd mens telt voor twee

Stuur haar dus zo vaak mogelijk naar een ladiesnight, moedig haar aan. Je kunt ook zelf een ladiesnight voor je love en haar hartsvriendinnetjes organiseren. Lekker van vroeg tot laat en met veel hapjes, want hoe vaker en langer ze bij iemand iets kan vertellen, des te langer jij nog te leven hebt.

Succes!

p.s. Als je jezelf afvraagt hoe het komt dat ik dit allemaal weet; ik ben zelf ook een vrouw…

  • Loading...