Arda bedreigt volger op Instagram

Door | Algemeen

Aanleiding is een bedreiging van de Turkse Barça-speler richting een volger op Instagram. Arda reageerde zeer bot op kritiek door een volger die kwam nadat de voetballer werd opgenomen in ‘het slechtste elftal van Spanje’.

Arda wordt in Spanje bekritiseerd omdat hij niet in vorm zou zijn, terwijl hij een zeer goede start had bij FC Barcelona. Hij is trouwens niet de enige speler van Barça die slecht presteert volgens Goal.com. Ook Aleix Vidal heeft zijn plekje in de ‘Worst XI’:

arda-en-kotu-11iqWuKoleM0ynJ0UlEUXxvA.jpg

Bedreigd
Een volger genaamd Sertac Sarac beschuldigde Arda ervan het land ten schande te maken. “Ik raad je aan om je vrije tijd dat je hebt na het acteren in commercials, te besteden aan het verbeteren van je voetbaltechniek. Lekker leventje. Enkel voor de show” vond Sertac. De reactie van Arda was direct stevig: “Ik zoek je op, dan zie je wel wat show is.”

Het gesprek ging verder: Serdar stelde voor zijn adres te geven aan Arda en zei ook dat hij voor niemand bang is. “Ik doe wat ik zeg. Je moet eerst fatsoenlijk bekritiseren en dan pas een fatsoenlijke reactie verwachten,” was het antwoord van de populaire voetballer.

Het gesprek:

CiKnjLQXEAABY9D.jpg

Ceceli geboycot door Turkse media

De kans is groot dat je geen nummers meer hoort van Mustafa...

Ceceli verspreidt seksbeelden ex-vrouw

De Turkse zanger Mustafa Ceceli heeft seksbeelden van zijn...

Aref in kritieke toestand

De bekende goochelaar Aref Gaffouri verkeert in...

Zusje Rüzgar Erkoçlar ook man geworden

De bekende actrice Nil Erkoçlar was lange tijd uit beeld,...