ATV-presentator maakt zichzelf belachelijk met ZDF-item

Social media stroomt vol reacties op een nieuwsitem van A Haber waarbij een verslaggever tevergeefs er alles voor doet om een reactie uit te lokken van ZDF-medewerkers.
Turks.nl Redactie

De verslaggever, Mevlüt Yüksel, zegt zelf ‘wraak te nemen’ en zijn ‘persvrijheid’ te gebruiken naar aanleiding van een anti-Erdoganfilmpje dat werd uitgezonden op de Duitse staatszender ZDF. Hij beweert dat hij is verzocht om geen opnames te maken en weg te gaan, terwijl dat niet is vastgelegd.

Later stapt hij naar een man dat hij ‘ZDF-bestuurder’ noemt en beschuldigt hem ervan dat hij zijn handen in zijn zak heeft en niet gastvrij is. Verder zou ‘de bestuurder’ de presentator ‘beledigen met zijn handgebaren’ terwijl hij relaxed in gesprek is met een andere man. Alles met actiefilm-muziek op de achtergrond.

Sinds de uitzending is het filmpje trending op twitter. Iedereen die hem uitlacht noemt hij ‘PKK’er’, ‘landverrader’, ‘Gülenist’ of ‘Armeen’.

Bekijk ‘m hier:

Op twitter is ook gebleken dat de man eerder een interview heeft gehad met een boom. Ook dat trok hilarische reacties: BOUKMuZCUAA6g5C.jpg

  • Loading...