Bekende acteur: ”Ik verkoop mijn vrouw voor Galatasaray”

Turks.nl Redactie

De bekende acteur en Galatasaray-raadslid Aydemir Akbaş deed opmerkelijke uitspraken tijdens de raadsvergadering van Galatasaray. De beelden zijn onderaan het artikel te zien.

Hij eindigde boos zijn toespraak. Volgens hem is er sprake van diefstal binnen de club en hij liet weten het huidige bestuur te steunen.

”Ik heb een Spaanse radio-presentator geslagen, ik heb een parlementariër gewurgd op de tribune. Ik ben geen normale Galatasaray-fan. Niemand kan Galatasaray ten onder brengen, alleen een Galatasaray-fan kan dat doen”, zegt Akbaş.

”Er is een dief bij Galatasaray, ik schreeuw al vijf jaar dat er een dief is. Wacht het rapport niet af, ik vertel het wel. Wat gaan jullie doen? Ik steun dit bestuur, ik heb het ook tegen de voorzitter gezegd, maar zodra ik iets verkeerd zie, verraad ik het”, gaat de bekende acteur verder.

”Als het gaat om Galatasaray, verkoop ik zelfs mijn vrouw, verkoop ik iedereen. Mijn leven is Galatasaray”, aldus het raadslid.

”De club is een werkcentrum geworden. 665 personen, wat doen hun voor werk? Dat kan niet. Doe iets waar je wat aan hebt. Ik waarschuw jullie, ik waarschuw sommige mensen. Maak mij niet zwart, dan speel ik het spelletje vies. Veroorzaak geen onrust, dat is jullie doel. Als ik de viezeriken onderzoek, zal ik veel dingen vinden”, gaat Akbaş verder.

”Alleen een Galatasaray-fan kan Galatasaray neerhalen. Dit heb ik ook gezegd naar de ander clubvoorzitters. Er is niets wat ik niet weet over sport. Ik volg sport sinds ik 7 ben. Ik weet wat een voetballer is en wat een nepperd is. Ik heb één man gekend, en dat is Metin Oktay”, sloot de acteur af.

De beelden:

https://www.youtube.com/watch?v=RzyQLoPmr8U

  • Loading...