‘Cem Uzan volgende voorzitter Galatasaray’

Door | Algemeen

Dat heeft hij bekendgemaakt op Twitter. Uzan was de naam achter de megatransfer van Mario Jardel in 2000 naar cimbom. Een belangrijk deel van de 15 miljoen euro dat toendertijd is betaald voor de sterspeler, zou uit zijn portemonnee komen.

Uzan belooft als voorzitter de Champions League te winnen met Galatasaray. “Net zoals de UEFA-cup en de SuperCup”, zegt hij. Ook belooft hij Zlatan Ibrahimovic binnen te slepen voor cimbom en eist het vertrek van het huidige bestuur.

Uzan
Cem Uzan was tot 2004 één van de rijkste zakenmensen van Turkije. In 2004 werden al zijn bezittingen door de overheid in beslag genomen en is hij gevlucht naar Frankrijk, waar hij nog steeds in volle luxe leeft. Hij was eigenaar van onder andere telefoniegigant Telsim, Star TV, Kral TV, Imar Bank, Adanaspor, Istanbulspor en meerdere bouw- en energiebedrijven, waaronder stuwdammen.

In 2002 richtte hij drie maanden voor de verkiezingen een partij op en wist liefst 7,25% van de stemmen te behalen, wat niet genoeg was voor de kiesdrempel van 10%.

Vrouw van Arda gewond naar het ziekenhuis

Aslıhan Doğan, de vrouw van voetballer Arda Turan, is...

Çağatay Ulusoy en Gizem Karaca veroordeeld tot jarenlange gevangenisstraf

Een groep artiesten, waaronder de bekende acteurs Çağatay...

Burcu Esmersoy getrouwd

De bloedmooi presentatrice Burcu Esmersoy is getrouwd met...

Ibrahim Tatlıses brengt na zeven jaar muziekclip uit

Ibrahim Tatlıses heeft na zeven jaar weer een muziekclip...