Dochter van man die doodviel na foto valt van zelfde plek

Turks.nl Redactie

De dochter van de man die overleed nadat hij viel van een historisch kasteel, is van dezelfde plek gevallen. Haar toestand is kritiek.

Op nieuwjaarsdag viel Halil Dağ van een hooggeplaatst historisch kasteel in Şanlıurfa. Op beelden zijn te zien dat hij aan het poseren was voor een foto.

Urfa kalesinden selfi çeken 8 çocuk babasının acı sonu❗Allahtan 8 çocuğuna sabırlar diliyoruz..Bu ne devirdir dünya yıkılıyor bu bızım Türkiyede bu sene içinde kaç kişi bu Selfi yüzünden hayatını kaybetti Ecel git Selfi çek dememiş Allah rahmet eylesın geride kalan çocuklara yazık. Allah kulunu uyarmış bu kayalıktır şu denizdır tehlikelidir diye#Marx

Posted by Transpet kaptanlari on Saturday, January 6, 2018

Dağ had bezoek op nieuwjaarsdag. Hij bracht ze naar een hooggeplaatst kasteel en poseerde op de foto. Dat ging echter niet helemaal goed. Hij viel 20 meter naar beneden en overleed aan zijn verwondingen.

Volgens Turkse media wilde zijn dochter de plek zien waar haar vader overleed. Medewerkers van de gemeente zagen het gebeuren en belden een ambulance. Haar toestand is kritiek.

  • Loading...