Dochter van man die doodviel na foto valt van zelfde plek

Door | Algemeen

De dochter van de man die overleed nadat hij viel van een historisch kasteel, is van dezelfde plek gevallen. Haar toestand is kritiek.

Op nieuwjaarsdag viel Halil Dağ van een hooggeplaatst historisch kasteel in Şanlıurfa. Op beelden zijn te zien dat hij aan het poseren was voor een foto.

Urfa kalesinden selfi çeken 8 çocuk babasının acı sonu❗Allahtan 8 çocuğuna sabırlar diliyoruz..Bu ne devirdir dünya yıkılıyor bu bızım Türkiyede bu sene içinde kaç kişi bu Selfi yüzünden hayatını kaybetti Ecel git Selfi çek dememiş Allah rahmet eylesın geride kalan çocuklara yazık. Allah kulunu uyarmış bu kayalıktır şu denizdır tehlikelidir diye#Marx

Gepostet von Transpet kaptanlari am Samstag, 6. Januar 2018

Dağ had bezoek op nieuwjaarsdag. Hij bracht ze naar een hooggeplaatst kasteel en poseerde op de foto. Dat ging echter niet helemaal goed. Hij viel 20 meter naar beneden en overleed aan zijn verwondingen.

Volgens Turkse media wilde zijn dochter de plek zien waar haar vader overleed. Medewerkers van de gemeente zagen het gebeuren en belden een ambulance. Haar toestand is kritiek.

Ceceli geboycot door Turkse media

De kans is groot dat je geen nummers meer hoort van Mustafa...

Ceceli verspreidt seksbeelden ex-vrouw

De Turkse zanger Mustafa Ceceli heeft seksbeelden van zijn...

Aref in kritieke toestand

De bekende goochelaar Aref Gaffouri verkeert in...

Zusje Rüzgar Erkoçlar ook man geworden

De bekende actrice Nil Erkoçlar was lange tijd uit beeld,...