Dode en 7 gewonden bij ruzie om naam baby

Door | Algemeen

In Osmaniye is een ruzie om de naam van een nieuwgeboren baby uit de hand gelopen. Er vielen zeven gewonden en 10 mensen werden opgepakt. De oom van de baby kwam om.

Een ruzie om de naam van een nieuwgeboren baby ontaarde in een schietpartij. Twee families, die al eerder ruzie hadden, konden het niet eens worden over de naam van het nieuwste familielid. De families kregen ruzie. De ene familie eiste dat de naam Nuh zou worden, terwijl de andere voorstander was van de naam Hasan.

Na de ruzie vertrok de moeder van de baby, wiens naam niet bekend werd, naar het huis van haar ouders. Daar ging de ruzie door.

De 23-jarige Musa Çeçan, de broer van de moeder van de baby, was op verlof van zijn militaire dienstplicht en was ook aanwezig bij de ruzie. Ondertussen waren de families aan het vechten met stokken, stenen en wapens. Musa Çeçan werd geraakt door een kogel uit een jachtgeweer, toen de ruzie uit de hand liep.

7 familieleden raakten gewond. Ze worden behandeld aan hun verwondingen in verschillende ziekenhuizen. Nog eens 10 familieleden werden opgepakt. De militair op verlof, tevens oom van de baby, overleefde het niet.

BEBEĞE İSİM KOYMA KAVGASI: 1 ÖLÜ, 7 YARALI!

BEBEĞE İSİM KOYMA KAVGASI: 1 ÖLÜ, 7 YARALI!

Gepostet von Show Ana Haber am Mittwoch, 22. November 2017

 

Ceceli geboycot door Turkse media

De kans is groot dat je geen nummers meer hoort van Mustafa...

Ceceli verspreidt seksbeelden ex-vrouw

De Turkse zanger Mustafa Ceceli heeft seksbeelden van zijn...

Aref in kritieke toestand

De bekende goochelaar Aref Gaffouri verkeert in...

Zusje Rüzgar Erkoçlar ook man geworden

De bekende actrice Nil Erkoçlar was lange tijd uit beeld,...