Dode en 7 gewonden bij ruzie om naam baby

Turks.nl Redactie

In Osmaniye is een ruzie om de naam van een nieuwgeboren baby uit de hand gelopen. Er vielen zeven gewonden en 10 mensen werden opgepakt. De oom van de baby kwam om.

Een ruzie om de naam van een nieuwgeboren baby ontaarde in een schietpartij. Twee families, die al eerder ruzie hadden, konden het niet eens worden over de naam van het nieuwste familielid. De families kregen ruzie. De ene familie eiste dat de naam Nuh zou worden, terwijl de andere voorstander was van de naam Hasan.

Na de ruzie vertrok de moeder van de baby, wiens naam niet bekend werd, naar het huis van haar ouders. Daar ging de ruzie door.

De 23-jarige Musa Çeçan, de broer van de moeder van de baby, was op verlof van zijn militaire dienstplicht en was ook aanwezig bij de ruzie. Ondertussen waren de families aan het vechten met stokken, stenen en wapens. Musa Çeçan werd geraakt door een kogel uit een jachtgeweer, toen de ruzie uit de hand liep.

7 familieleden raakten gewond. Ze worden behandeld aan hun verwondingen in verschillende ziekenhuizen. Nog eens 10 familieleden werden opgepakt. De militair op verlof, tevens oom van de baby, overleefde het niet.

BEBEĞE İSİM KOYMA KAVGASI: 1 ÖLÜ, 7 YARALI!

BEBEĞE İSİM KOYMA KAVGASI: 1 ÖLÜ, 7 YARALI!

Posted by Show Ana Haber on Wednesday, November 22, 2017

 

  • Loading...