‘Geflipte boete-vrouw’ reageert op incident

Turks.nl Redactie

Een filmpje waarin een docente een boete krijgt van politie en daar nogal bizar op reageert gaat heel Turkije over. De docente in kwestie heeft nu gereageerd op het voorval.

De lerares zegt dat ze haast had, omdat ze te laat kwam voor een vergadering op school. Ze zou zijn gestopt door de politie en zijn gecontroleerd op haar rijbewijs en haar kentekenbewijs.

Loading...

Haar rijbewijs zou echter kapot zijn, en zou daarom niet geaccepteerd zijn door de politie. Volgens de politie had ze ook een boete gekregen omdat ze zonder rijbewijs zou rijden. Vervolgens zouden de politieagenten haar lang hebben laten wachten.

De lerares zou gezegd hebben tegen de politieagenten dat ze zelf ook lerares en ambtenaar is en dat ze geen onderscheid zou maken tussen de politieagenten en haar eigen leerlingen. Een politieagent zou gereageerd hebben dat het hem niet interesseert of ze lerares is.

Loading...

Voor de video zou ze eerst hebben geprobeerd uit te leggen dat de boete te zwaar is, omdat ze wel een rijbewijs heeft. Haar geschreeuw zou zijn begonnen toen een politieagent zijn smartphone uit zijn zak haalde om haar te filmen.

De lerares beweert dat ze foto’s heeft van de betreffende agenten en hun auto. Daarnaast zou het voorval een maand geleden gebeurd zijn. Ze zegt aangifte te doen tegen de politieagenten.

  • Loading...