Haatbaard valt kinderen lastig om ijsje tijdens ramadan

Door | Algemeen

Het moment dat een fundamentalist meerdere kinderen aanspreekt om het feit dat ze een ijsje eten tijdens de ramadan, is vastgelegd door een voorbijganger.

De beelden hebben voor heel wat ophef gezorgd op social media. Jaarlijks zijn er meerdere berichten te lezen in de media over agressieve reacties op mensen die niet meedoen aan de ramadan, terwijl een praktiserende moslim zich juist tijdens het vasten moet inhouden. Het meest bekende voorbeeld komt uit afgelopen jaar: toen sloeg een voorbijganger een jongeman bewusteloos omdat hij aan het roken was (zie video hieronder).

“Dit mogen jullie niet doen. Dit is een moslimland,” zegt de haatbaard die er niet tegenkan dat kinderen een ijsje likken tijdens een warme dag. “Iedereen mag doen wat hij wil” wordt er gereageerd. “Oprotten naar Saudi-Arabië,” is een andere reactie. Vervolgens wordt de man boos en wil hij niet dat hij wordt opgenomen.

De beelden van de haatbaard:

https://www.youtube.com/watch?v=WEzX_U1QDYc

Afgelopen jaar sloeg een 28-jarige man een 24-jarige bewusteloos omdat hij aan het roken was. De rechter eist 9 jaar cel tegen de aanvaller.

Ceceli geboycot door Turkse media

De kans is groot dat je geen nummers meer hoort van Mustafa...

Ceceli verspreidt seksbeelden ex-vrouw

De Turkse zanger Mustafa Ceceli heeft seksbeelden van zijn...

Aref in kritieke toestand

De bekende goochelaar Aref Gaffouri verkeert in...

Zusje Rüzgar Erkoçlar ook man geworden

De bekende actrice Nil Erkoçlar was lange tijd uit beeld,...