Het moment dat Himmet A. de moord op Irmak (3) bekent

Door | Algemeen

Buurman Himmet A. was de laatste persoon die Irmak voor haar vermissing had gezien. Daarom werd hij uitgenodigd naar een TV-opsporingsprogramma zodat hij zijn verhaal kwijt kon. Hij gaf tegenstrijdige verklaringen.

Na de reclames tijdens het programma zagen de kijkers dat de man ineens werd gearresteerd. Hij heeft tijdens de reclame namelijk bekend aan Müge Anli, de presentatrice.

“Het was een ongeluk” zegt hij ineens. “Ik ben jarenlang mishandeld door mijn vader. Ik heb geestelijke problemen. Ik ben vrijgezel en daarom ben ik mezelf niet” zegt hij.

“Ik ben bang dat ik word opgesloten als ik haar gedood en begraven zou hebben.” floept zijn mond uit. Hij blijft praten over dat hij door de armoede geen vrouw kan krijgen, wat erop duidt dat hij Irmak heeft ontvoerd voor seksuele doeleinden.

Müge Anli probeert de man te laten vertellen waar hij het lichaam van Irmak heeft verstopt. “Ik ben bang dat de politie mij slaat. Ik weet het niet” reageert de vermoedelijke moordenaar. Vandaag werd bekend dat het lichaam van Irmak is gevonden in een wijngaard.

De bekentenis:

Ceceli geboycot door Turkse media

De kans is groot dat je geen nummers meer hoort van Mustafa...

Ceceli verspreidt seksbeelden ex-vrouw

De Turkse zanger Mustafa Ceceli heeft seksbeelden van zijn...

Aref in kritieke toestand

De bekende goochelaar Aref Gaffouri verkeert in...

Zusje Rüzgar Erkoçlar ook man geworden

De bekende actrice Nil Erkoçlar was lange tijd uit beeld,...