Horrorfilm wordt werkelijkheid in Turkije

Turks.nl Redactie

Het is het al wekenlang gesprek van de dag in Turkije. Wie is het huilende meisje bij de begraafplaats in de stad Çorum? Nog altijd heeft niemand haar kunnen vinden.

Çorum is een stad midden in Turkije en staat bekend als een doodnormale stad in het midden van Turkije, waar nooit wat interessants gebeurd. Daar kwam enkele dagen terug verandering in. Çorum is veranderd in een ware toeristische attractie, althans, een begraafplaats.

Het begon allemaal met het nieuws dat er eind april een huilend meisje gezien zou zijn op een begraafplaats in Çorum. Ze zou helemaal zwart gekleed zijn en lang haar hebben en telkens huilen bij het zelfde graf. Elke keer als toezichthouders naar haar toe wilden gaan, verdween ze. Urenlang bleven ze zoeken naar het meisje, maar het meisje leek telkens van de aardbodem verdwenen.

De toezichthouders lieten een briefje achter: ‘Ik ben toezichthouder. Het is mijn taak mensen hier te helpen. Net zoals dat ik anderen wil helpen, wil ik u ook helpen. Als u een probleem heeft, wil ik daarbij helpen.’ Hij hoopte dat ze terug zou keren, het briefje zou lezen en hulp zou vragen, maar tevergeefs. De politie is ook betrokken bij de zoektocht.

Daarop gingen mensen massaal naar de begraafplaats om het meisje te vinden. Inmiddels zijn er zelfs Turken uit andere steden gekomen om het meisje te vinden. Straatverkopers hebben zich ook gemengd en hebben het een ware industrie gemaakt. De straatverkopers zijn erbij gekomen om een centje bij te verdienen.

https://www.facebook.com/CezmiKalorifer/videos/2110118335689534/

Wat denk jij? Is het een geest of een grappenmaker?

 

  • Loading...