Horrorfilm wordt werkelijkheid in Turkije

Door | Algemeen

Het is het al wekenlang gesprek van de dag in Turkije. Wie is het huilende meisje bij de begraafplaats in de stad Çorum? Nog altijd heeft niemand haar kunnen vinden.

Çorum is een stad midden in Turkije en staat bekend als een doodnormale stad in het midden van Turkije, waar nooit wat interessants gebeurd. Daar kwam enkele dagen terug verandering in. Çorum is veranderd in een ware toeristische attractie, althans, een begraafplaats.

Het begon allemaal met het nieuws dat er eind april een huilend meisje gezien zou zijn op een begraafplaats in Çorum. Ze zou helemaal zwart gekleed zijn en lang haar hebben en telkens huilen bij het zelfde graf. Elke keer als toezichthouders naar haar toe wilden gaan, verdween ze. Urenlang bleven ze zoeken naar het meisje, maar het meisje leek telkens van de aardbodem verdwenen.

De toezichthouders lieten een briefje achter: ‘Ik ben toezichthouder. Het is mijn taak mensen hier te helpen. Net zoals dat ik anderen wil helpen, wil ik u ook helpen. Als u een probleem heeft, wil ik daarbij helpen.’ Hij hoopte dat ze terug zou keren, het briefje zou lezen en hulp zou vragen, maar tevergeefs. De politie is ook betrokken bij de zoektocht.

Daarop gingen mensen massaal naar de begraafplaats om het meisje te vinden. Inmiddels zijn er zelfs Turken uit andere steden gekomen om het meisje te vinden. Straatverkopers hebben zich ook gemengd en hebben het een ware industrie gemaakt. De straatverkopers zijn erbij gekomen om een centje bij te verdienen.

Mezarlıkta Ağlayan Kız Olayının Mezarlık Turizmine Dönüşmesi

Mezarlıkta Ağlayan Kız Olayının Mezarlık Turizmine Dönüşmesi

Gepostet von Cezmi Kalorifer İle Pastırma Tadında Paylaşımlar am Montag, 7. Mai 2018

Wat denk jij? Is het een geest of een grappenmaker?

 

Vrouw van Arda gewond naar het ziekenhuis

Aslıhan Doğan, de vrouw van voetballer Arda Turan, is...

Çağatay Ulusoy en Gizem Karaca veroordeeld tot jarenlange gevangenisstraf

Een groep artiesten, waaronder de bekende acteurs Çağatay...

Burcu Esmersoy getrouwd

De bloedmooi presentatrice Burcu Esmersoy is getrouwd met...

Ibrahim Tatlıses brengt na zeven jaar muziekclip uit

Ibrahim Tatlıses heeft na zeven jaar weer een muziekclip...