IS’er wil trouwen met dochter Erdoğan

Door | Algemeen

Sumeyye (30) is de dochter van president Recep Tayyip Erdogan. Bronnen rond Sumeyye Erdogan ontkennen dit, maar de IS-sympathisant heeft toegegeven.

“Ik heb haar ook een brief gestuurd en ik ben hier serieus in” zegt hij in een verklaring. “Ik zou het jammer vinden als ze het afwijst”, voegt hij eraan toe.

Cumali Mol is 34 jaar en woont in Duitsland. Hij is leider van een lokale groepering die de IS-sympathiseert. Zijn ouders wonen in de Turkse stad Rize. Als eerst heeft hij zijn ‘liefdesverklaring’ doorgegeven via een imam die ook contact heeft met familie Erdogan. Ook heeft hij een plan B.: “Als ze het afwijst, kan ik ook trouwen met een Saoedische prinses.”

Hij zegt dat hij kritiek heeft gekregen van zijn gezin, dat hij te veel zou dromen. “Begint niet alles met een droom?” reageert hij hierop. Verder vindt hij het jammer dat Turkije in strijd is met de IS. “Moslims moeten elkaar niet doden”, vindt hij. Turkse kranten hebben documenten gepubliceerd waaruit zou blijken dat Cumali Mol psychische problemen heeft.

Ceceli geboycot door Turkse media

De kans is groot dat je geen nummers meer hoort van Mustafa...

Ceceli verspreidt seksbeelden ex-vrouw

De Turkse zanger Mustafa Ceceli heeft seksbeelden van zijn...

Aref in kritieke toestand

De bekende goochelaar Aref Gaffouri verkeert in...

Zusje Rüzgar Erkoçlar ook man geworden

De bekende actrice Nil Erkoçlar was lange tijd uit beeld,...