Japanse ingenieur pleegt zelfmoord na ongeluk Turkse brug

Een Japanse ingenieur die een fout maakte tijdens de bouw van een brug in Turkije, heeft zelfmoord gepleegd. Dat melden Turkse media.
Turks.nl Redactie
Total
0
Shares

De bouw van de mega-brug in de Turkse stad Izmit werd gestaakt toen een recent getrokken kabel loskwam. De kabel diende als ‘catwalk’ voor medewerkers en zou gebruikt worden bij het aanleggen van de draagkabels van de brug. Er vielen geen gewonden.

Maandag werd de Japanse ingenieur, die betrokken was bij het project, dood teruggevonden bij een begraafplaats in de buurt.

Het lichaam van ing. Kishi Ryoichi werd door schoolgaande kinderen ontdekt bij de poort van de begraafplaats. Op het eerste gezicht lijkt het erop dat hij met een stanleymes heeft gesneden in zijn polsen. Ook sneed hij zijn eigen keel door.

Afscheidsbrief
NTV.com.tr meldt dat er afscheidsbrief is teruggevonden naast het lichaam. Daarin beschrijft Ryoichi dat hij de verantwoordelijkheid van het bouwongeluk op zich neemt en heeft besloten een einde te maken aan zijn leven. De politie is een onderzoek begonnen naar de dood van de ingenieur.

  • Loading...