Koppel komt om tijdens familiebezoek Turkije

Turks.nl Redactie

Serkan (29) en Selda Gökkaya (25) zijn tijdens hun vakantie in Gaziantep overleden wegens koolmonoxidevergiftiging. Dat meldt de Turkse krant Hürriyet.

Serkan en Selda, die woonden in Frankrijk, brachten een bezoek aan Serkan’s oma in Gaziantep. Zij besloten er te logeren.

Loading...

Een dag later vonden de buren het opvallend dat ze de hele dag al niets hebben gehoord van de oma en het koppel. Een buur forceerde zich binnen en zag dat het koppel en de oma bewusteloos lagen in hun bed.

Uit onderzoek van de hulpdiensten is gebleken dat Serkan, Selda en oma Güllü om het leven zijn gekomen door koolmonoxidevergiftiging. De houtkachel die ‘s nachts werd aangestoken, werd hen fataal.

Loading...

De drie slachtoffers zijn vandaag begraven in Turkije, op de dag dat ze terug zouden keren naar Frankrijk. Serkan en Selda waren een half jaar geleden getrouwd.

Gökkaya Ailesinin Cenazeleri Son Yolculuğuna Uğurlandı.Babaanneleri Güllü Gökkaya, Serkan ve Selda Gökkaya çiftleri Nurdağı Halkı omuzlarında Son yolculuğuna dualarla uğurlandı. Allah mekanlarını Cennet etsin

Posted by Ali Koyuncu on Sunday, February 11, 2018

Loading...

Rabbim mekanınızı cennet etsin inşallah amcamın gülü nur için de yatın

Posted by Durdu Gökkaya on Saturday, February 10, 2018

Mekanları cenet olsun insallah 😢

Posted by Hasan Gökkaya on Friday, February 9, 2018

Allah’ım rahmet eylesin mekanınız cennet olsun emmı Olu

Posted by Mehmet Gökkaya on Saturday, February 10, 2018

  • Loading...