Turks.nl

Man gooit splinternieuwe auto van berg af, want schijt aan geld

Volkan Dimişgi was zo boos op zijn zakenpartner en schuldenaars dat hij zijn splinternieuwe auto ter waarde van 60.000 lira (ca. €20.000) van een berg af gooide.

Dimişgi is een zakenman in Marmaris. Hij was zo boos op zijn zakenpartner en zijn schuldenaars, dat hij samen met een vriend een berg op reed. Hij vroeg zijn vriend te filmen. Op het filmpje is te zien dat Dimişgi ”niemand moet mij testen met geld, niemand moet mijn geduld op de proef stellen!” schreeuwt. Vervolgens trekt hij de handrem van de auto naar beneden, waarop de auto de berg af rijdt en naar beneden valt. Zelf filmde hij het voorval ook.

De auto werd later naar boven gebracht door de politie. De politie stelde een onderzoek in om het vernielen van een eigendom. Na ondervraging werd Dimişgi vrijgelaten.

Dimişgi liet weten dat hij niks geeft om geld. ”Ik heb het geld verdiend en heb het gekocht. Ik zou het geld zo weer verdienen en het weer kopen”, aldus Dimişgi.

Hij blijkt een ongelukkig jaar te hebben gehad. Door fraude van zijn vrienden zou hij anderhalf miljoen lira hebben verloren.

Op de vraag waarom hij de auto van de berg af gooide antwoordde hij: ”Ik kon niets meer doen. In plaats van mijzelf iets aan te doen, dacht ik; ik heb de auto toch met mijn eigen geld gekocht, en gooide de auto van de berg af”.

Zijn vrouw zou hebben gelachen toen ze hoorde van het voorval. Alleen zijn dochter zou een beetje verdrietig hebben gereageerd. Ze vroeg aan haar vader hoe ze nu naar school gebracht zou worden ’s ochtends, waarop Dimişgi antwoordde met: ”we kopen er wel nog een.”

Turks.nl Redactie

Volg Turks.nl