Man wacht al 52 jaar op geliefde

Het is valentijnsdag! Dat betekent dat de ene man zijn liefde openbaart aan de vrouw, waarvan hij houdt. De ander koopt een romantisch cadeau of neemt zijn geliefde mee uit eten. En dan heb je de 68-jarige Memiş Orhan Turan uit Ağrı.
Turks.nl Redactie
Total
0
Shares

Deze romanticus wacht al 52 jaar op zijn geliefde. Enkele decennia terug zou hij niet genoeg geld hebben gehad om de bruidsprijs te betalen aan de ouders van de vrouw op wie hij verliefd werd.

De man sprak met een verslaggever van persbureau Anadolu. Hij vertelt dat hij constant gedichten schrijft aan de vrouw waar hij verliefd op is. Elke keer dat er iemand aan de deur komt, opent hij de deur met de vraag: ”is mijn geliefde gekomen”?

Hij heeft haar gezocht en is naar haar toe gegaan in Hatay. Zij zou ook niet getrouwd zijn. Ze zouden beide gezworen niemand hun namen te zeggen. Op de vraag wat hen nu nog ervan weerhoudt te trouwen, wordt geen antwoord gegeven.

Aan de jongeren adviseert hij: ”Als jongeren van iemand houden, moeten ze nooit liegen om hun geliefdes gelukkig te maken. Ze moeten altijd eerlijk zijn. Ik bid dat mensen die daadwerkelijk houden van anderen, nooit uit elkaar gaan.

  • Loading...