‘Medewerker achter bommeldingen Turkish Airlines’

Door | Algemeen

Daar gaat het onderzoeksteam van uit. Reden voor de verdenking is dat alle bommeldingen in het toilet waren gevonden en dat het allemaal vluchten waren vanuit Istanbul. Bij de laatste bommelding op zaterdag werd een vingerafdruk gevonden op de notitie waarop stond dat er een bom was geplaatst in de cargoruimte.

De politie heeft vingerafdrukken afgenomen van alle stafleden en passagiers die aanwezig waren in het toestel. Het is nog onbekend of er een verdachte is. Sinds eind maart zijn vijf vluchten afgebroken of liepen veel vertraging op. Het gaat om de volgende vluchten:

 

– 29 maart: Istanbul – Narita (Japan). Het toestel keerde terug nadat een notitie werd gevonden met de tekst ‘C-4 Cargo’.

– 30 maart: Istanbul Sao Paolo: Er werd een notitie gevonden met de tekst ‘Bom’.

– 1 april: Istanbul – Lissabon: Er wordt een verdacht voorwerp gevonden tijdens het uitdelen van eten door stewardessen.

– 17 april: Istanbul – Basel: Dit keer een notitie met ‘Er is een bom geplaatst in de cargoruimte’. Ook deze is gevonden in het toilet.

– 18 april: Istanbul – Tokio: Een vlucht liep 4.5 uur vertraging op na het vinden van een papiertje op het toilet met de tekst ‘er is een bom’.

Ceceli geboycot door Turkse media

De kans is groot dat je geen nummers meer hoort van Mustafa...

Ceceli verspreidt seksbeelden ex-vrouw

De Turkse zanger Mustafa Ceceli heeft seksbeelden van zijn...

Aref in kritieke toestand

De bekende goochelaar Aref Gaffouri verkeert in...

Zusje Rüzgar Erkoçlar ook man geworden

De bekende actrice Nil Erkoçlar was lange tijd uit beeld,...