Mishandelde vrouw: ‘Ik verdiende het’

Onur Özbizerdik, stiefzoon van de in de onderwereld bekende Alaaddin Çakıcı, heeft zijn ex-vriendin drie uur lang mishandeld.
Turks.nl Redactie

Dat gebeurde vlak nadat Özbizerdik vrij kwam uit de gevangenis. Hij werd vastgezet nadat hij vuur had geopend op een groep waar hij ruzie mee had gekregen.

Melis Çakır, de ex van Onur, werd drie uur lang mishandeld met vuisten en schoenen. Ze ging naar de politie, maar besloot om haar aanklacht in te trekken.

 

De aanklacht
“Op de dag van de mishandeling ben ik bijeengekomen met Özbizerdik en stapte in zijn auto. Ik had een creditcard van mijn ex-vriend in mijn tas, en die werd gevonden door Özbizerdik. Hij werd erg boos, ik daagde hem uit, waarop hij begon te slaan. Hoewel hij de auto niet stopte toen ik dat vroeg, heeft hij mij wel zelf uit de auto gestuurd. Hij heeft me ook niet met de dood bedreigd. Hij heeft me wel mishandeld, maar niet met de dood bedreigd. Ik zei dit, omdat ik boos op hem was. Hij heeft me wel mishandeld, maar hij had hier gelijk in. Ik trek mijn aanklacht terug.”

Haar advocaat stemde hiermee in en zei dat Özbizerdik haar niet had gegijzeld, hij zou haar zelf de auto hebben uitgestuurd door ‘rot op’ te zeggen.