Mooiste hotels in Turkije

Turkije is een wonderschoon land en zeer populair onder vakantiegangers. Ook vanuit Nederland trekken er jaarlijkse duizenden toeristen naar het prachtige Turkije. Aan zowel de zuidkust en het westen is het erg goed vertoeven in de mooie hotels en resorts. Maar ook Istanbul heeft vanzelfsprekend ook zeer mooie hotels waar u kunt verblijven tijdens uw citytrip. Hieronder volgen een aantal tips van hotels in Turkije, aan de hand van een top 5 worden de mooiste hotels aan u gepresenteerd.
Turks.nl Redactie

Top 5
Er zijn duizenden hotels in Turkije. De keuze is ruim en daarom volgt hier een top 5 van de mooiste hotels waar u helemaal bij kunt wegdromen.

1. Mardan Palace, Lara-Antalya
U waant zich hier letterlijk in een sprookje. Het prachtig aangeklede hotel, voorzien van de meest luxe faciliteiten, overweldigende kamers en nog veel meer moois zorgen voor een onvergetelijke vakantie. Het wordt ook wel het 7-sterren hotel genoemd.

2. La Petra Boutique, Foça-Izmir
Dit kleine knusse boetiek hotelletje is gelegen in de baai van Foça. Hier komt u geheel tot rust en ervaart u een zeer gezellig verblijf.

3. Hotel Prince, Istanbul
Als u graag een citytrip maakt en in de buurt wilt verblijven van de bezienswaardigheden, dan is Hotel Prince een aanrader. Dicht in de buurt van de Galata Brug, het Topkapi paleis en de Hagia Sophia zit u hier perfect.

4. Hotel Vikingen Infinity Resort&Spa, Türkler-Alanya
Dit spiksplinternieuwe hotel is ideaal voor als u wilt genieten van een geheel verzorgde all-inclusive vakantie.

5. The Marmara, Bodrum
Een zeer mooi, iets hoger gelegen, hotel met een overweldigend uitzicht over Bodrum. Dit luxe boetiek hotel is voorzien van alle faciliteiten en comfort, zodat er niets in de weg staat om te genieten van een relaxte vakantie in Bodrum.

Last minute boeken
Het is natuurlijk mogelijk om ver vooruit uw hotel te boeken. Zo bent u zeker van uw kamer en verdere verblijf. Echter kunt u ook last minute boeken. Dit kan zijn omdat u onverwacht er nog tussenuit wilt of omdat u graag wilt genieten van de last minute prijzen. Hotels willen graag hun kamers bezet hebben en nemen daarom met plezier uw last minute reservering met u door. Voor meer last minute deals naar Turkije kijkt u op Zoover.