Motorkampioen Kenan Sofuoğlu ruziet met voetballer Hakan Çalhanoğlu

Een ‘Bitchfight tussen de Turkse motorkampioen Kenan Sofuoglu en Leverkusen-voetballer Hakan Calhanoglu is het onderwerp van vandaag op Social Media.
Turks.nl Redactie

Vannacht plaatste Sofuoglu een screenshot van een WhatsApp gesprek waarin blijkt dat de Turkse international de motorkampioen niet kent.

Kenan bevindt zich in Duitsland en wilde Hakan graag ontmoeten. “Ik had kennis willen maken met je maar het blijkt dat je niet in de buurt bent.” Hakan reageert direct met dat hij hem niet kent en vraagt waarom hij hem wil ontmoeten.

Vervolgens vraagt Hakan van wie Kenan zijn nummer heeft gekregen. “Broer, ik verwijder het wel,” reageert Kenan vervolgens gefrustreerd.

CX_FEpSWwAAmtKg.jpg

Facebook
De motorkampioen plaatste het gesprek vervolgens op Facebook. “Het maakt niet uit of je mij wel of niet kent, maar reageren op zo’n manier past niet bij jou,” schreef hij er bij. “Mijn nummer is ook geheim, maar zo heb ik nog nooit gereageerd op iemand die mij wilde bereiken,” voegt hij eraan toe.

De actie van Kenan trok veel kritiek op zowel Facebook als op Twitter. Even later verwijderde hij het gesprek en plaatste hij een nieuw bericht waarin hij zegt dat hij Hakan niet wilde kwetsen.

İnsan sevdiğine kırılır..Ben Hakan kardeşimi uzun zamandır örnek ahlakı ve sporculuğuyla beğenerek takip ediyorum ve…

Geplaatst door Kenan Sofuoğlu op dinsdag 5 januari 2016

Kort daarna plaatste Hakan ook een bericht waarin hij zegt gesproken te hebben met Kenan en dat hij hem uitnodigt naar een wedstrijd.

Bizler milletimiz için mücadele eden vatan evlatlarıyız. İletişimsel bir sıkıntı oldu. Kenan abiyi aradım. Konuştuk bir problem yok. En yakın zamanda Almanya'da bir macımda ağırlamayı heyecanla bekliyorum󾓩󾓮⚽️❤️

Geplaatst door Hakan Calhanoglu op dinsdag 5 januari 2016