Familie komt niet opdagen voor lichaam Joey Hoffmann

Turks.nl Redactie

Turkse media melden dat het lichaam van Joey Hoffmann nog altijd in het lijkenhuis van het ziekenhuis ligt. Zijn familie is nog niet altijd niet verschenen, waardoor geen DNA-onderzoek kan plaatsvinden.

Update

Dezelfde nieuwssite meldt dat het gezin van Hoffmann inmiddels bloed heeft afgegeven voor het DNA-onderzoek. Zij hebben zich gemeld en zijn persoonlijke spullen opgehaald.

Op het lichaam van Hoffmann zijn geen sporen van messen of kogels gevonden. De politie gaat ervan uit dat hij een natuurlijke dood is gestorven.

De definitieve doodsoorzaak wordt pas bekend na het DNA-onderzoek. Daarvoor is zijn familie nodig, maar die is nog altijd niet verschenen bij het ziekenhuis in Adana.

Hoffmann was in Turkije om het stel Björn en Derya Breukers te helpen om een huis te bouwen. Hoffmann zag na korte tijd al snel af van de hulp en ging richting Nederland.

Hij kwam nooit aan, dus werd hij als vermist opgegeven. Na 37 dagen gezocht te hebben werd zijn lichaam gevonden. Aanvankelijk werd gedacht dat Björn en Derya iets te maken hadden met zijn dood, maar volgens de Turkse politie is Hoffmann waarschijnlijk een natuurlijke dood gestorven.