Rüzgar Erkoçlar gaat trouwen

Door | Algemeen

Rüzgar, eerder bekend als de succesvolle actrice Nil, besloot in 2013 een geslachtsverandering te ondergaan. Sindsdien is hij minder te zien op TV.

Tijdens een korte interview zegt Rüzgar dat hij vooral last heeft van het feit dat de media de verandering weigert te accepteren. Elke keer als hij wordt gespot met een vrouw, staat hij in roddelbladen over dat het misschien zijn vriendin is. “Ik heb geëist dat de laatste foto’s werden verwijderd, omdat het een getrouwde vrouw was.” zegt hij naar aanleiding van een nieuwsitem. “Het is vast groot nieuws voor de paparazzi, maar ik ben al sinds 30 jaar met vrouwen. Dat zagen ze niet,” zegt hij zelfverzekerd.

“Natuurlijk kan ik een vriendin hebben. Binnenkort kan ik ook trouwen. Dit zijn zeer normale zaken, maar zij laten het zien alsof het ongewoon is” zijn zijn woorden. Daar heb ik, mijn vriendin en haar familie veel last van” klaagt Erkoçlar.

Na de geslachtsverandering is Erkoçlar gestopt met acteren. In de afgelopen jaren bleef hij actief in de entertainment als DJ en fotograaf. Ook is hij een eigen kledinglijn begonnen. Zijn woorden:

Ceceli geboycot door Turkse media

De kans is groot dat je geen nummers meer hoort van Mustafa...

Ceceli verspreidt seksbeelden ex-vrouw

De Turkse zanger Mustafa Ceceli heeft seksbeelden van zijn...

Aref in kritieke toestand

De bekende goochelaar Aref Gaffouri verkeert in...

Zusje Rüzgar Erkoçlar ook man geworden

De bekende actrice Nil Erkoçlar was lange tijd uit beeld,...