Sabrina na 27 jaar herenigd met Turkse vader

Turks.nl Redactie
Total
650
Shares

Sefai Kaya uit Kırşehir had 27 jaar geleden een relatie met een vrouw in Djibouti, waar hij naar toe ging om te werken.

Kaya wist niet dat de vrouw waarmee hij geslachtsgemeenschap had, zwanger was geworden. Hij keerde terug naar Kırşehir, ging trouwen en kreeg dochters. Hij bleek echter nog een dochter te hebben.

27 yıl sonra kızına kavuştu
Foto: IHA

Zijn dochter Sabrina zocht haar vader sinds haar 14e. Ze wist het bedrijf waar haar vader destijds werkte op te zoeken en vond haar identiteit. Ze vertrok naar Turkije en meldde zich bij een van de meerdere tv-programma’s om haar vader op te sporen.

27 yıl sonra kızına kavuştu
Foto: IHA

Sabrina kwam erachter dat ze niet alleen een levende vader, maar ook nog eens twee zusjes bleek te hebben. Kaya zegt dat hij haar op tv zag en haar erg vond lijken op zijn dochters. “Ik vertelde het mijn vrouw en zij zei me een DNA-test te laten doen en haar te helpen als hij zijn vader bleek. Vervolgens kwamen we erachter dat ze mijn dochter was. We ontmoetten op het programma en konden onze tranen niet inhouden. Alles gebeurde zo plotseling”, aldus Kaya.

Sabrina deed 13 jaar over haar zoektocht. “Ik begon met het zoeken naar mijn vader sinds mijn 14e. Ze zeiden mij dat mijn vader was overleden, maar ik geloofde het niet. Het is moeilijk om te beschrijven wat ik voelde toen ik mijn vader ontmoette. Ik wachtte 27 jaar lang op dit moment. Toen ik hem tegenover me zag, raakte ik in shock. Ik ben erg gelukkig. Ik verwachtte deze barmhartigheid niet in Turkije. Ik ben niet teleurgesteld op mijn vader. Mijn moeder sprak nooit slecht over mijn vader. Ik ben niet boos op mijn vader”, zegt Sabrina.

27 yıl sonra kızına kavuştu
Foto: IHA

Zijn vrouw Fatma Kaya zegt: “Toen ik haar op televisie zag, wist ik dat ze van ons was. Niks aan te doen. Een vogel zonder vleugels, de zus van mijn kinderen, ik zal mijn man altijd steunen. Voor ons is er geen probleem. Mijn echtgenoot moet er voor haar zijn, het is zijn eigen kind.”

27 yıl sonra kızına kavuştu
Foto: IHA
  • Loading...