Transavia zet passagiers uit Kayseri van vliegtuig

Door | Algemeen

Dat meldt nos.nl.

De piloot besloot dat te doen toen tientallen passagiers problemen aan boord veroorzaakten. Ze gedroegen zich agressief tegen de stewardessen, zegt Transavia.

Het incident vond anderhalf week geleden plaats, maar is nu pas bekendgemaakt. Het vliegtuig zou vertrekken uit Kayseri naar Schiphol, met een tussenstop in Ankara. In Kayseri verzocht de piloot vijf mensen om ergens anders in het toestel te gaan zitten, omdat het beter was voor de gewichtsverdeling.

Er waren nog stoelen leeg, maar de vijf weigerden van hun plaats te komen en werden agressief. Andere passagiers bemoeiden zich ermee en belaagden de stewardessen. Daarop werd besloten om iedereen uit het vliegtuig te zetten. Dat veroorzaakte veel vertraging.

De piloten mochten nog maar een paar uur doorvliegen en besloten niet meer naar Ankara te gaan, maar het lege toestel direct naar Amsterdam te vervoeren. Daardoor stonden mensen in Ankara voor niks te wachten. Zij werden dezelfde avond omgeboekt. Het is nog onduidelijk of de maatschappij aangifte doet tegen de agressieve passagiers.

Wij probeerden de Baklava van Albert Heijn uit

De slimme ondernemers haken in op Islamitische feestdagen:...

Beyaz Show kapt ermee

Het was misschien het meest succesvolle programma van de...

Vrouw van Arda gewond naar het ziekenhuis

Aslıhan Doğan, de vrouw van voetballer Arda Turan, is...

Çağatay Ulusoy en Gizem Karaca veroordeeld tot jarenlange gevangenisstraf

Een groep artiesten, waaronder de bekende acteurs Çağatay...