Turken huilen massaal bij dit filmpje over de zwarte broek

Turks.nl Redactie

Een filmpje uit een programma gaat viral op social media. Veel Turken kunnen hun tranen niet bedwingen bij het kijken naar het filmpje.

Een man vertelt een verhaal over zijn jeugd. Ze waren erg arm en kregen daarom om de zoveel tijd nieuwe kleding. De man had twee broers. Op een dag bracht zijn vader nieuwe kleren thuis. Hij en zijn broer kregen nieuwe kledij.

Artikel gaat door onder het filmpje.

De man kreeg zelf een mooie zwarte broek. Zijn kleine broer vroeg constant het te mogen dragen, maar hij wilde het niet en weigerde constant.

Op een dag kon hij zijn aandringende broertje niet meer aan en beloofde dat hij z’n broek even voor de spiegel mocht dragen nadat hij van school kwam. Op school werd er naar hem gebeld. Hij moest van zijn vader naar huis.

De man dacht dat zijn broertje hiervoor gezorgd had, om de broek sneller te kunnen dragen. Toen hij thuis kwam zag hij echter dat het heel erg druk was, zijn moeder huilde. Een tractor reed zijn kleine broer aan, toen die voor de deur aan het wachten was op zijn grote broer.

Moraal van het verhaal? ”Zeg dat je houdt van je naasten, want op een dag zijn ze er niet meer”, zegt de man.

Alsof dat verhaal niet pijnlijk genoeg is, blijkt zijn dochter nu kanker te hebben. En hij zegt zijn dochter elke dag dat hij van haar houdt.

  • Loading...