Turken stelen 800 kilo sucuk en 350 kilo vlees voor bbq-party

Door | Algemeen

In Adana zijn 3 mensen opgepakt. Ze worden beschuldigd van diefstal van 800 kilo sucuk en 350 kilo vlees. Na de diefstal zouden de dieven een barbecue hebben gemaakt met de buit. Dat meldt Sabah.

In de nacht van afgelopen donderdag op vrijdag wisten Tekin T., Sedat A., en Özcan S. een slagerij in Adana binnen te komen. De buit, 800 kilo sucuk en 350 kilo schapenvlees, werd gezet in een auto en de dieven gingen ervandoor. De slager, die ’s ochtends zijn winkel opende en merkte dat hij bijna een ton aan sucuk en bijna een halve ton aan schapenvlees mistte, nam direct contact op met de politie.

De politie kwam via camera-beelden achter het kenteken van de auto die werd gebruikt door de dieven. Daarop is te zien dat de dieven het vlees stelen, wegrijden naar een ander district, en het vervolgens gebruiken voor een bbq-party.

De dieven ontkennen de diefstal. Zij beweren ‘slechts’ 24 kilo vlees en 8 kilo sucuk te hebben gestolen. Waar de honderden kilo’s aan sucuk liggen, is nog altijd niet bekend.

“Als ik een vrouw was, zou ik lesbieënne zijn”

De bekende acteur Çağlar Ertuğrul heeft interessante...

#MeToo in Turkije: Bekende Turkse acteur geboycot door regisseurs en producers

De #MeToo-bekentenissen zijn overgewaaid naar Turkije. De...

Beroemde Turkse acteurs in Amsterdam

De bekende acteurs Aslı Enver, Sarp Akkaya en Güven...

Turkse universiteit organiseert gratis boottour in Nederland

De Turkse Istanbul Aydın Universiteit organiseert op 23...