Turkish Airlines voor de vierde keer beste van Europa

De Turkse luchtvaartmaatschappij Turkish Airlines is gekozen tot “Beste luchtvaartmaatschappij in Europa” tijdens de 2014 Skytrax World Airline Awards.
Turks.nl Redactie

Dat meldt verkeersbureaus.info.

Ook kreeg Turkish de prijzen voor “Beste luchtvaartmaatschappij in Zuid-Europa”, “Beste Business Class Lounge Dining” en “Beste Business Class Onboard Catering”. 

De awards zijn gebaseerd op onderzoeksresultaten van zo’n 18 miljoen passagiers van meer dan 105 nationaliteiten. Zij kozen tussen 245 luchtvaartmaatschappijen. Turkish Airlines behaalde een doorslaand succes op de 2014 Skytrax World Airline Awards doordat passagiers op de luchtvaartmaatschappij stemden als “Beste luchtvaartmaatschappij in Europa”, de vierde keer op rij.

Turkish Airlines is benoemd als winnaar in de categorie “Beste Business Class Catering” door het toevoegen van de ‘Flying Chef’ service voor de business class passagiers op alle lange-afstandsvluchten. Ook wordt de Flying Chef ingezet op enkele korte afstandsvluchten.

De prijs “Beste Business Class Lounge” kreeg Turkish voor de perfecte catering service die wordt aangeboden in de grote lounges op Ataturk Airport. CEO Temel Kotil nam de prijzen in ontvangst.