Turkse fotograaf slaat bruidegom in elkaar

Turks.nl Redactie

Al enige dagen ging het gerucht dat een fotograaf terecht een bruidegom in elkaar had geslagen. Nu is het gerucht bevestigd door the man himself.

Op Facebook schreef fotograaf Onur Albayrak dat het bericht ‘helaas klopte’. ‘Kinderen horen geen sluier te dragen, kinderen horen alleen kronen te dragen, gemaakt van bloemen.’

Loading...

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1930945983592464&set=a.954778047875934.1073741860.100000312432253&type=3&theater

Het gebeurde allemaal afgelopen donderdag 5 juli. Onur Albayrak was uitgenodigd om foto’s te maken bij een bruiloft in Malatya.

Hier zag hij een jong meisje in een bruidsjurk, waarop hij haar leeftijd vroeg. Ze antwoordde dat ze slechts 15 jaar jong was. “Ik maak geen foto’s van deze bruid”, zei hij woedend.

Loading...

Hierop ontstond een discussie tussen de fotograaf en de bruidegom. Niet kort daarna ontaarde de discussie in een handgemeen. Omstanders haalden de twee uit elkaar. De fotograaf had de neus van de pedofiele bruidegom echter al gebroken.

Albayrak, die al 17 jaar fotograaf is, zei geen spijt te hebben van de uitgedeelde klappen. De bruidegom zou eerder alleen zijn gekomen naar zijn kantoor.

Na geruchten op social media, bevestigde Albayrak het verhaal tegenover Turkse media.

Loading...

“15-20 dagen voor de foto shoot kwam de aanstaande bruidegom alleen naar mijn kantoor voor een afspraak. De bruid was er niet, hij kwam alleen.

Donderdag spraken we ‘s ochtends af om foto’s te maken in het park. Ik zag een kind in een bruidsjurk en zag dat ze bang was en trilde. Ik vroeg hoe oud ze was, en ze zei dat ze 15 jaar was.

Hierop keerde ik naar de bruidegom en zei hem dat ik geen foto shoots maak van kindbruiden en dat hij het maar met een andere fotograaf moest regelen.

Toen ik wegliep, begon de bruidegom me uit te schelden en te beledigen. Daarna kwam hij en pakte me bij mijn kraag, waarop een vechtpartij ontaarde, buiten mijn wil.

Omstanders , die aan het barbecueën waren kwamen tussen ons en haalden ons uit elkaar. Ik werd teruggebracht naar mijn auto en weggestuurd, om de ruzie niet nog meer uit de hand te laten lopen.

Ik ben vervolgens gewoon teruggekeerd op kantoor. Wat erna allemaal is gebeurd weet ik niet. Of die bruiloft is doorgegaan of niet. Alleen hebben ze natuurlijk geen foto’s. Ik heb de bruiloft niet kunnen voorkomen, maar ik ben wel blij dat ik mijn onvrede heb kunnen tonen.”

Albayrak zegt dat als hij nog een keer in een soortgelijke situatie komt, hij nog heviger zal reageren: “Geen kracht kan mij een kindbruid laten aanzien.”

  • Loading...